Almedalen

Almedalsveckan 2019

Sveriges Kommunikatörer arrangerade två seminarier under Almedalsveckan 2019. Båda seminarierna var fullsatta och det ena trendade top 3 på Almedalsguidens mätning över populära evenemang. Missade du våra seminarier? Lugn, vi har givetvis filmat. 

På måndagen den 1 juli 2019 diskuterade vi kommunikation och ledarskap i en tid av agila arbetssätt, flexibilitet och ständig förändring. På tisdagen den 2 juli 2019 arrangerar vi ett fördjupande samtal om mediers och kommunikatörers roller i den levande demokratin som utmanas av desinformation, budskapsöverflöd, klickmonster, populism och åsiktskorridorer.

Bland gästerna fanns bland annat Emanuel Karlsten, journalist, Viveka Hirdman-Ryrberg, kommunikations- och hållbarhetsdirektör på Investor och Siri Wikander, Director of People Growth på Scandic Hotels.

Nedanför kan du se våra livesändningar från Almedalen. 

Forskningen är tydlig - ledarskap är kommunikation!

Visby 1/7 2019 | Nyckeln till framgångsrika organisationer går via deras kommunikation och ledarskapet. Vilka är kraven på dagens och morgondagens kommunikativa ledare? Hur använder de kommunikation i sitt ledarskap? Vad krävs av kommunikatörerna? Vem vill vara ledare och chef när så mycket krävs i den rollen?

blå pil

Demokratin hotas – kommunikatörer och medier behöver varandra

Visby 2/7 2019 | Myndigheter, företag och medier – alla värnar på sitt sätt demokratin. Kommunikatörens uppdrag är att vårda förtroende och mediernas att granska att organisationer är värda att förtjäna det. Men hur bemöter vi tillsammans hoten mot en levande demokrati och hur minskar vi polariseringen i samhället?

blå pil
loader
Laddar