Studentmedlemskap

Medlemskap för studenter

Hos Sveriges Kommunikatörer får du en unik möjlighet att bygga upp ditt nätverk med både studenter och erfarna kommunikatörer. Ett studentmedlemskap är kostnadsfritt för dig som studerar på heltid. 

Varför ska du bli studentmedlem?

Du kan se vårt studentmedlemskap som en bro mellan studietiden och arbetslivet. Vi vill erbjuda en plats där studenter och yrkesverksamma möts och tillsammans kan vi utveckla framgångsrik kommunikation.

Du bygger ditt professionella nätverk

Som medlem kan du lära av andras exempel från praktiken och öka ditt eget nätverk i branschen. Det är viktiga verktyg som du behöver för att lyckas i det framtida arbetslivet. Vi brukar reservera några platser för studentmedlemmar på våra lokala event. 

Kompetensutvecklande

Som studentmedlem får du vårt veckobrev med fakta, trendspaning och aktuella frågor i din e-post. Det ger dig meriterande kompetensutveckling redan under studietiden. Vi skickar också ut aktuella nyheter om kompetensutveckling och praktiska tips i jobbet. 

Meriterande

Via ditt studentmedlemskap kan du också hålla koll på jobberbjudanden och praktikplatser inom kommunikation. Vi uppmuntrar företag och organisationer att annonsera sina praktikplatser via vår webbplats. Detta för att du ska få erfarenheter och möjlighet till viktiga referenser för framtiden.

 

Välkommen att registrera dig som studentmedlem via "Bli medlem" och klicka i Student. 

 

Student

Ett studentmedlemskap är kostnadsfritt för dig som studerar på heltid.

Kurser

Studenter får 25 procent rabatt på våra kurser.

Event

Studenter får I mån av plats gå kostnadsfritt på våra event.

Kunskap

Studenter får ta del av vårt nyhetsbrev, verktyg på webbplatsen och annan omvärldsbevakning.

Bli medlem
loader
Laddar