Kunskap och rabatter

Varje år samarbetar vi med företag som bidrar till att driva utvecklingen av framgångsrik kommunikation. Tillsammans skapar vi mervärde för våra medlemmar som får både kunskap och rabatter.

Du hittar dina medlemserbjudanden under Min sida.

Våra samarbetspartners:

Clipsk

Clipsk är appen för dig som enkelt, snabbt och prisvärt vill skapa proffsiga filmer – utan krångliga program. Finns till iPhone/iPad.

Ditt erbjudande:

Våra medlemmar får 15 % rabatt på Clipsk bas. Detta är ett perfekt paket för den som vill komma igång. 5 användarlicenser ingår.

clipsk

Tidningen chef

Chef är Nordens största ledarskapsmagasin och stöttar och utvecklar chefer i alla branscher. Få verktygen, inspirationen och motivationen till att bli ditt bästa chefsjag.

Ditt erbjudande:

Du får 50 % rabatt på en 1 års-prenumeration (11 nummer) på Chef. Ord. pris 1 695 kr.

Epidemic Sound logo

Epidemic Sound

Behöver du musik till din video eller mobilfilm utan att behöva oroa dig över rättigheter eller royalties? Då är Epidemic Sound musikleverantören för dig!

Ditt erbjudande:

Våra medlemmar får 50% på första köpet hos Epidemic Sound.

Svava

Produktiva, strukturerade och väl dokumenterade mötesresultat. Svava är ett verktyg som gör dina möten mer strukturerade och inkluderande genom att hjälpa dig med förberedelser, genomförande och uppföljning.

Ditt erbjudande:

Du får 3 månaders premiumabonnemang, värde 1 200 kr, och 45 minuters kostnadsfri introduktion.

Adlibris logotyp

Adlibris

Adlibris är en av Nordens ledande nätbutiker med ett brett sortiment av böcker. De har ett stort urval av litteratur inom kommunikation och ledarskap med de viktigaste och senaste titlarna för medlemmar som vill utveckla sig.

Ditt erbjudande:

Rabatt på utvalda böcker från Liber. Titlarna är utvalda för att passa flera olika typer av roller och intressen inom kommunikation. Utbudet varierar över tid och nya titlar tillkommer kontinuerligt.

Du hittar dina medlemserbjudanden under Min sida.

Laddar