Samarbetspartners

Kunskap och rabatter

Varje år samarbetar vi med företag som bidrar till att driva utvecklingen av framgångsrik kommunikation. Tillsammans skapar vi mervärde för våra medlemmar som får både kunskap och rabatter.

Du hittar dina medlemserbjudanden under Min sida.

Våra samarbetspartners:

 

Fackförbundet DIK

DIK är yrkesfacket för kommunikatörer. Med expertkunskap inom yrket får du råd och stöd i arbetslivet, arbetsrättslig hjälp, inkomstförsäkring och mycket annat.

Ditt erbjudande:

Sveriges Kommunikatörers medlemmar erbjuds 0 kronor i medlemsavgift första månaden som nya medlemmar i DIK, värde upp till 279 kr. Gäller ej a-kassa. 

 

 

Clipsk

Clipsk är appen för dig som enkelt, snabbt och prisvärt vill skapa proffsiga filmer – utan krångliga program. Finns till iPhone/iPad.

Ditt erbjudande:

Våra medlemmar får 15 % rabatt på Clipsk bas. Detta är ett perfekt paket för den som vill komma igång. 5 användarlicenser ingår.

 

 

 

 

Epidemic Sound logo

Epidemic Sound

Behöver du musik till din video eller mobilfilm utan att behöva oroa dig över rättigheter eller royalties? Då är Epidemic Sound musikleverantören för dig!

Ditt erbjudande:

Våra medlemmar får 50% på första köpet hos Epidemic Sound.

 

Svava

Produktiva, strukturerade och väl dokumenterade mötesresultat. Svava är ett verktyg som gör dina möten mer strukturerade och inkluderande genom att hjälpa dig med förberedelser, genomförande och uppföljning.

Ditt erbjudande:

Du får 3 månaders premiumabonnemang, värde 1 200 kr, och 45 minuters kostnadsfri introduktion.

 

 

 

Du hittar dina medlemserbjudanden under Min sida.

loader
Laddar