Bild från seminarium

Bli medlem

Gör som över 5000 andra - bli medlem du också

Som en del av Sveriges största nätverk för kommunikatörer håller du dig uppdaterad tillsammans med branschkollegor. Bli medlem du också och börja använd dina verktyg direkt!

 

 

Sveriges Kommunikatörer är medlemsorganisationen för alla kommunikationsexperter och blivande kommunikationsproffs. Vi erbjuder möten och kunskap - din guldbiljett till kommunikationens frontlinjer. Med oss ser du till att din kompetens är uppdaterad - i ett värdefullt nätverk av branschkollegor. Allt för en kostnad av 1350 kr ex moms/ år, varav allt utom 150 kr är avdragsgillt för arbetsgivaren.

 

Teammedlemskap

Vill hela teamet bli medlemmar? Det finns många fördelar, bland annat en juridisk tjänst för kommunikationsfrågor, rabatt på platsannonser, praktiska mallar och löpande kompetensutveckling i form av webbinarier och frukostseminarier. Kontaka Hanna Öster för mer information.

 

 

Som medlem får du:

25 % rabatt på utbildningar

Sveriges Kommunikatörer erbjuder ett brett utbud av kurser, program och nätverk inom kommunikation och ledarskap. Vi skräddarsyr också kompetensutveckling för företag och offentliga verksamheter. Våra medlemmar får 25 % rabatt på utbildningar och nätverk. 

Utbildningar blå pil

Kostnadsfria webbinarier

Vill du träffa andra kommunikatörer och hålla dig à jour över en digital kopp kaffe? På våra webbinarier möter du aktuella experter och föreläsare som ger dig ny kunskap och inspiration. Våra medlemmar deltar utan kostnad

Webbinarier blå pil

Kostnadsfri juridisk hjälp

Fråga advokaten är en juridisk service exklusivt för Sveriges Kommunikatörers medlemmar. Du kan vända dig till vår advokat Katarina Ladenfors med frågor om kommunikations- och medierätt och snabbt få svar, helt kostnadsfritt.

Fråga advokaten blå pil

Ett nyhetsbrev med aktuella artiklar varje vecka

Vårt nyhetsbrev är fullmatat med allt du behöver för att hänga med i svängen som kommunikatör! Vi hjälper dig att utveckla din kompetens och hålla dig á jour med trendspaningar, artiklar, forskning och tips från våra kurser. Som medlem får du tillgång till allt innehåll. 

Nyhetsbrev blå pil

Verktyg & tips

Hur arbetar andra kommunikatörer? Här samlar Sveriges Kommunikatörer erfarenheter i form av verktyg och tips: mallar, checklistor och guider. Erfarenheter som kan inspirera och hjälpa dig i din vardag. 

Verktyg & tips blå pil

Exklusiva rabatter från våra partners

Vi samarbetar med företag som bidrar till att driva utvecklingen av framgångsrik kommunikation. Tillsammans skapar vi mervärde, för våra medlemmar men också för branschen och vår profession. Våra företagspartners delar med sig av både kunskap och rabatter.

Samarbetspartners blå pil

Platsannonser till rätt målgrupp

Som medlem hos Sveriges Kommunikatörer får du rabatt på platsannonser riktade till helt rätt målgrupp. 

Platsannonser inom kommunikation blå pil

Forskning

Sveriges Kommunikatörer stöttar regelbundet olika forskningsprojekt inom strategisk kommunikation. Som medlem får du ta del av resultaten på ett begripligt sätt.

Forskning blå pil

Avdragsgillt för arbetsgivaren

Du vet väl att kostnaden för medlemskapet förutom 150 kr är avdragsgill för arbetsgivaren? De flesta medlemmar får medlemskapet bekostat av sin arbetsgivare. Serviceavgiften (1200 kr) är avdragsgill för företag, och det går utmärkt att få kostnaden uppdelad på två separata fakturor, så att du själv betalar medlemsavgiften på 150 kr.

Så väljer jag uppdelad faktura blå pil
Mattias Åkerberg, Sälj det med ord

Fråga copywritern

Nu kan du som är medlem i Sveriges Kommunikatörer ställa dina frågor om skrivande och text till vår expert Mattias Åkerberg. Med frågespalten Fråga Copywritern sätter vi fokus på att utveckla skrivandet och att kommunicera med större effekt.

Fråga copywritern blå pil

Välkommen till Sveriges Kommunikatörer!

Om arbetsgivaren betalar

Många medlemmar får medlemskapet bekostat av sin arbetsgivare. Serviceavgiften är avdragsgill för företag.

Det finns även möjlighet att få kostnaden uppdelad på två separata fakturor, så att du själv betalar medlemsavgiften på 150 kr och arbetsgivaren står för serviceavgiften på 1200 kr + moms. Det alternativet kan du enkelt välja själv i anmälningsformuläret.

loader
Laddar