Nyheter

Vi på Sveriges kommunikatörer ger dig det du behöver hålla koll på inom kommunikationsyrket. Vi samarbetar med universitet om forskning, analyserar data för att fördjupa vår kunskap, lär av varandras med- och motgångar och vi bevakar trender och skeenden.

Senaste nytt

Beata Stigmarker
15 jun 2023

Beata Stigmarker, kommunikations- och marknadsansvarig på Jönköping City AB, kom in på kommunikationsyrket av en slump. Här berättar hon om arbetet med att utveckla en stad och utmaningarna som kommer med kommunikatörsyrket – utmaningar som samtidigt gör kommunikation till ett spännande och varierat arbete.

Thomas Hansen
14 jun 2023

Thomas Hansen, kommunikationsdirektör på Umeå kommun, har hittat sin passion inom kommunikationsyrket. Att göra livet enklare för de många och arbeta progressivt är något han brinner för och ser den tekniska utvecklingen som en möjlighet att förenkla det arbetet – snarare än ett hot.

Almedalen
13 jun 2023

Ses vi i Almedalen? Här är den ultimata guiden för dig som jobbar med kommunikation! Missa inte Sveriges Kommunikatörers seminarium onsdag 28 juni. Vi kommer att diskutera AI:s påverkan på kommunikatörer – och kris, krig och desinformation, vilken roll har kommunikatören i totalförsvaret?

Magnus Hjort
9 jun 2023

Vilka är det som är ute efter att utöva desinformationskampanjer mot Sverige, vad vill de åstadkomma och hur ska kommunikatörer bete sig? Magnus Hjort, (vik.) Generaldirektör för Myndigheten för Psykologiskt Försvar, gästar i dag Kommunikaitonspodden.

Mattias Karlsson Sjöberg
8 jun 2023

Nyhetsbrevs popularitet går upp och ner, men oavsett är de värda att satsa på. Där kan du kontrollera relationen mellan dig och läsaren helt själv. Mattias Karlsson Sjöberg delar med sig av sina fem bästa tips för att fånga läsaren och skapa ett framgångsrikt nyhetsbrev.

Almedalen
31 maj 2023

Ses vi i Almedalen? Sveriges Kommunikatörer arrangerar två seminarier med högaktuella ämnen inom kommunikationsbranschen – AI och kommunikatörens roll i totalförsvaret. Läs mer om våra seminarier nedan!

loader
Laddar