Händer på ett tangentbord

Mikrokurser

För att ge dig en introduktion till några viktiga kompetensområden har vi tagit fram tre on demand-kurser som du som medlem kan titta på när det passar dig, helt gratis. Mikrokurserna är ungefär 10 minuter långa och ska ge dig en grundläggande bild av ämnet och förklara begrepp att ha koll på. Först ut är Introduktion till målsättning och mätning.

Introduktion till målsättning och mätning

Få både kunskap och praktisk övning i att följa upp effekten av kommunikation med hjälp av mätning och dataanalys!

Föreläsare: Lisa Walder, digital strateg, med bakgrund inom webbanalys och produktutveckling, bland annat från Aftonbladet.

Den här innehållet är exklusivt för medlemmar i Sveriges Kommunikatörer. Logga in eller bli medlem du också för att ta del av mikrokursen!

Laddar