Hallå chef! Öka ditt genomslag med kommunikativ intelligens!

Om situationsanpassad kommunikation och modet att vara en uttrycksfull ledare

Som ledare kommunicerar du i en mängd olika kontexter. Allt ifrån stora penseldrag så som vision och strategi till det personliga samtalet med enskilda medarbetare och däremellan mötet med ledningsgruppen där åsikterna kan gå isär. Hur kan du och just din personliga kommunikationsstil få ännu bättre genomslagskraft?

Genom att bli mer medveten om ditt personliga sätt att kommunicera i olika sammanhang och hur du utformar och förmedlar ditt budskap, kan du öka ditt genomslag och din förmåga att bygga förtroende. Det kan sammanfattas som din kommunikativa intelligens.

I det här korta digitala webbinariet går Lotta Loosme och Helene Hedqvist igenom fundamenten kring kommunikativ intelligens och du får 5 konkreta tips på hur du kan bli mer framgångsrik i att få igenom dina förslag och landa dina budskap.


Lotta Loosme är 
kommunikationsexpert, förändringsledare och ledarskapscoach. Hon har lång chefserfarenhet från TV- och mediavärlden, senast från SVT som marknadschef, kommunikations-strateg och kommunikationschef för Eurovision Song Contest. 

Helene Hedqvist tränar och coachar chefer och ledare i den personliga retoriken i ledarskapet med fokus på trygghet, struktur och framförande. Helene är utbildad skådespelerska vid Lee Strasberg i New York och har studerat retorik vid Södertörns Högskola. Hon anlitas bland annat som retorik-expert på SVT och Svenska Dagbladet. 

 

Varmt välkommen,

Sveriges Kommunikatörer

 

WEBBINARIUM

24

AUG

Hallå chef! Öka ditt genomslag med kommunikativ intelligens!

  • Distans, Online,
  • 24 aug 2022 - 24 aug 2022, 09:00 - 09:45
  • Sista anmälningsdatum: 2022-08-23
loader
Laddar