Event

Vill du träffa andra kommunikatörer eller hålla dig à jour över en digital kopp kaffe? På våra webbinarier och fysiska event möter du aktuella experter och föreläsare som ger dig ny kunskap och inspiration.

31 maj Maths Lundgren och Niklas Gustafsson

Det nya managementprogrammet kombinerar teknologisk utveckling, affärsutveckling, kommunikation och ledarskap i ett och samma program. 

03 jun

Hur ser det ut med ditt mandat - en utmaning eller självklart? Vad kan du göra för att påverka ditt handlingsutrymme? Detta får vi inspel och resonerar kring när vi ses på United Spaces i Malmö!

07 jun Mattias Åkerberg

Mattias Åkerberg har undervisat över 420 kommunikatörer i konsten att skriva (och bli läst). I varje kurs ger han personlig feedback till varje deltagare. Mycket är riktigt bra. Men det finns missar som han ser många kommunikatörer göra.

Köp in en inspirationsföreläsning till en kickoff eller ett event. Låt er bli inspirerade och motiverade.  Här handlar det om användaren och användarupplevelsen.

Köp in en inspirationsföreläsning till en kick-off eller event. Låt er bli inspirerade och motiverade. Boka in Helena Brunkman och Mats Strömqvist så får ni några konkreta uppslag och tips att komma igång.

Köp in en inspirationsföreläsning till en kick-off eller event.  Låt er inspireras av Helena Brunkman som ger er tips om hur en histora och berättelse går hem hos målgruppen.

Köp in en inspirationsföreläsning till en kick-off eller event. Låt er bli inspirerade och motiverade. Niklas Laninge kommer att ge er en inblick i hur psykologi och beteendevetenskap kan användas inom kommunikation.

Köp in en inspirationsföreläsning till en kick-off eller event. Låt er bli inspirerade och motiverade. Mathias Westphal ger dig några god tips för att komma igång.

Köp in en inspirationsföreläsning till en kick-off eller event. Låt er bli inspirerade och motiverade. Eva Willstrand inspirerar er om hur man bygger en kommunikativ kultur.

loader
Laddar