Program- och processledare

Programmet är ett samarbete mellan Sveriges Kommunikatörer och KTH Executive School, och leds av Maths Lundgren, organisationskonsult och programledare, och Niklas Gustafsson, programdirektör på KTH Executive School.

Programledare


Maths Lundgren
(Ek. Dr.) arbetar som organisationskonsult och programledare. Han har en bakgrund från företag som SEB, Stora Enso och Handelshögskolan i Stockholm. Som konsult arbetar Maths främst med att leda strategiprocesser och som rådgivare till företagsledningar. I sin roll som forskare har Maths studerat förändringsprocesser avseende miljö och hållbarhet inom stora organisationer. Under de senaste åren har Maths bland annat arbetat med att leda Communication Executives Program.

Processledare

Niklas Gustafsson är programdirektör på KTH Executive School. På KTH har han under de senaste 10 åren arbetat med att designa, utveckla och förmedla strategisk och praktisk kunskap till företagsledare, linjechefer och experter, både svenskt och utomlands. Före det har han en bakgrund som senior konsult / analytiker på HUI Research, samt lång erfarenhet av att arbeta som ledarskapsutvecklare, coach och facilitator bland annat på Institutet för företagsledning vid Handelshögskolan, samt i sin egen verksamhet. Han har också bedrivit forskning om service management, värdeskapande och upplevelser.


”Det här programmet har växt fram under en längre tid – utifrån de behov av lärande och utveckling som vi har sett. Det ska bli väldigt roligt att komma igång med programmets första modul i september. Modulen handlar om den teknologiska utvecklingen och vilka möjligheter som öppnar upp sig för företag och organisationer på många fronter. Men också om hinder och fallgropar. Tillsammans med deltagarna i programmet ska vi jobba med dessa möjligheter och utmaningar.”
Maths Lundgren & Niklas Gustafsson.

Har du frågor eller vill ansöka?

Kontakta oss idag! Du kan antingen fylla i formuläret här eller mejla oss direkt. Därefter kontaktar vi dig för uppföljning inom några dagar. Ansökan blir bindande först när du fyllt i vår ansökningsblankett, som skickas separat via mejl, och den blivit godkänd av oss. 

Sista anmälningsdagen är 2022-08-25.

Kontakta mig

Nilla Peterson, utvecklingschef

Telefon: 070 555 75 50

E-post: nilla.peterson@svkom.se

loader
Laddar